NATURLIG FERTILITETSBEHANDLING

Ufrivillig barnløshed er blevet fremstillet som en dansk folkesygdom. Traditionelle behandlinger som IVF og IUI på sygehuse og fertilitetsklinikker har kun en relativ lav dokumenteret effekt, og er mange gange forbundet med andre ubehagelige påvirkninger af både fysisk og psykisk natur.

Jeg tilbyder nu, som den eneste i Danmark – Naturlig Hunyuan Fertilitetsbehandling –  som et naturligt alternativ til den almindelige behandling for barnløshed.

Naturlige Huanyuan Fertilitetsbehandlinger er en kombination af akupunktur og kinesisk urtebehandling, som sammensættes og tilpasses til hvert enkelt par og hver enkel person.

Behandlingsforløbet variere oftest mellem 3 og 6 måneder, og består af ugentlige akupunkturbehandlinger og diagnoser samt urteteer der sammensættes efter hver persons individuelle behov.

Behandlingerne skræddersys til både manden og kvinden.

Barnløshed kan ikke løses på fem minutter, og fertilitetsbehandlinger er ikke et hurtigt fix. Men den specielle og individuelle kombination af akupunktur og urter, hjælper kroppen til at genoprette de ubalancer eller tilstande der forhindrer befrugtningen og graviditeten.