SUSAN SØNDERGAARD

Mit navn er Susan Søndergaard. Jeg er født i 1979 og oprindeligt fra Irland. Jeg kom til Danmark i 2001, hvor jeg nu bor med min mand og to børn.

Jeg blev inspireret til at behandle med Traditionel Kinesisk Medicin af min Oldemor. Hun var Traditionel Herbalist i Irland, og brugte lokale planter og urter til medicinske formål.

Jeg har altid ønsket at hjælpe og at arbejde med mennesker. Derfor besluttede jeg at studere Traditionel Kinesisk Medicin ved I.C.T.C.M  i Dublin. Jeg vidste fra dag ét at det var det rigtige for mig.

Efter 3 1/2 år fik jeg tildelt en Licentiatgrad (bachelor) i TCM og et certifikat i medicinsk Qi Gong og Kinesiske prep-urtete Medicine.  I Irland havde jeg 2 klinikker. Den ene i min hjemby Galway og den anden i Dublin. Da jeg kom til Danmark fik jeg klinik i Vamdrup hvor jeg var i 2 år, før jeg pludselig fik mulighed for at få en centralt beliggende lokaler i Kolding hvor jeg i dag har min klinik.

Jeg får hver dag inspiration fra mine klienter, til at gøre alt hvad der står i min magt for at hjælpe dem. TCM er en vidunderlig medicin, som har hjulpet folk over hele verden gennem tusinder af år. Jeg er medlem af PA som kun tillader fuldt ud kvalificerede behandlere at blive medlem. Som medlem er jeg forpligtet til løbende at efteruddanne mig. Herudover er jeg også medlem af RAB. Mine akupunkturbehandlinger er dækket af sygforsikering Danmark.

Jeg er medlem af Hunyuan Research Institute http://hunyuaninstitute.com/ og en del af Hunyuan Xinfa centre http://hunyuaninstitute.com/index.php/hunyuan-xinfa, og er daglig leder af Hunyuan Denmark.