TUI NA MASSAGE

Zheng Gu Tui Na er et komplet helbredelse system til diagnosticering og behandling af akutte og kroniske smerter, muskel skader, og interne lidelser.

Mange af teknikkerne er udviklet af generaler og kampsport mestre i Kina. Teknikkerne er kendt for deres hurtighed og effektivitet i forhold til at lave resultater og løsninger i muskel-og skelet problematikker. Traditionelt blev viden sendt videre i familien eller fra mester til discipel af kampsport, en stor del af denne kunst er stort set gået tabt i dagens Kina.

Zheng Gu Tui Na Massage hører til den traditionelle kinesiske teori om kroppens og psykens sundhed. Massagebehandlingen er specielt velegnet til alle former for muskel-, sene- og ledsmerter i forbindelse med ryg og nakkeproblemer samt f.eks. problemer i arme og ben. Det er en effektiv og meget brugt behandlingsform mod mange forskellige former for smerter og gener, f.eks. også infektioner såsom seneskedehindebetændelse, bi- og pandehulebetændelse, samt hovedpine, migræne, menstruationssmerter, søvnløshed, stress og meget mere.

Zheng Gu Tui Na massage blødgør, stimulerer og styrker kroppens celler og væv, samtidig med den kan dræne lymferne, og hjælpe kroppen til at udskille affaldsstofferne fra musklerne. Det er en utrolig populær behandling da den er både effektiv, afslappende, ufarlig og helt uden bivirkninger. Zheng Gu Tui Na Massage aktiverer og regulerer kroppens meridianer gennem akupunkturpunkterne.  Massagen forbedrer blodcirkulationen, renser og øger ens energiniveau i krop og sind.

Mange mennesker bruger Zheng Gu Tui Na massage som en forebyggende og afspændende behandling, men det er også en behandlingsform der effektivt fokuserer på akutte og specielle problemer. Massagen er meget velegnet som behandlingsform af personer der ikke kan lide nåle eller f.eks. til børn.

Et af de aspekter som jeg synes er spændende ved Zheng Gu Tui Na er at den enkelte person og det enkelte problem som mine klienter kommer med, kan stamme fra forskellige årsager og derfor har sin egen helt specielle behandlingsmetode.  Det er umuligt at sige, hvor mange behandlinger man skal have. Men man kan sige, at jo hurtigere man får kommer i behandling des lettere er det, at gøre noget ved det. Desuden er der forskel på menneskers reaktion nogen reagerer kraftigt og hurtigt og andre skal have lidt flere behandlinger.

Jeg ser mange klienter som får Zheng Gu Tui Na massage enten på grund af kroniske lidelser eller på grund af naturen af deres arbejde. I dag døjer rigtig mange mennesker med smerter, ømheder eller stivhed i kroppen. Mange sidder ned det meste af dagen på deres arbejde f.eks. ved deres computer, eller i deres bil. Man kan også have et job der inkluderer mange tunge løft eller uegnede arbejdsstillinger i mange timer hver dag – eller arbejdet kan være ensartet og monotomt. Jeg ser mange der har store problemer med stress og bekymringer, men uanset, hvilken kategori man ligesom er i, kan Zheng Gu Tui Na være med til at gøre en markant forskel for menneskers liv og trivsel.